Az EU Edge Labsről

Nem tudjuk megállni, hogy ne sajátítsunk el folyamatosan újabb és újabb technológiákat. A vérünkben van. A génjeinkben hordozzuk. Még csak nem is megszokás ez, hanem az alaptermészetünk része. A múltban az ehhez hasonló projektek nagy részét megtartottuk magunknak, de most úgy döntöttünk, hogy a kísérletezéseinket EU Edge Labs név alatt nyilvánosság elé tárjuk.

Az itt található projektek nagy része a mélyen belénk kódolt, szerteágazó kíváncsiságból nőtte ki magát. Ahogy az a kísérletekkel történni szokott, a mieink közül is sikertelenül végződött némelyik, ugyanakkor jó néhányuk végül bizonyítékul szolgált egy-egy új technológia értékeire - abból a szempontból pedig mind sikeresek voltak, hogy általuk gyakorlati tapasztalatot szereztünk valami újról. A projektek legtöbbjével nem foglalkoztunk ezen felül, hogy a következő projektekre fókuszálhassunk.

A Labs berkein belül végzett tevékenységünk igazi nyertesei természetesen az ügyfeleink, mert tudják, hogy mindig részletekbe menően képben vagyunk a legfrissebb és legígéretesebb technológiákat illetően. Tehát amikor egy új projekt során egy új technológia használatát javasoljuk, biztosak lehetnek benne, hogy már befejeztük az azzal való kísérletezést és ténylegesen készen állunk a munkára.

In English